Door het gebruik van haarverzorgingsproducten en omgevingsfactoren krijgen haar en hoofdhuid te maken met een opeenstapeling van schadelijke stoffen.
Een shampoo zou je haar en hoofdhuid goed moeten reinigen, maar helaas is dit vaak niet het geval. Om je haar een boost te geven is het daarom goed om af en toe te detoxen.

Een detox behandeling is een puur zuiverende behandeling die zorgt voor een diepgaande reiniging van haar en hoofdhuid.
Door de behandeling wordt de bloedcirculatie van de hoofdhuid gestimuleerd, een goede bloedcirculatie is belangrijk voor het opnemen van voedingsstoffen.
De verzorgingsreiniging bestaat uit hoogwaardige ingrediƫnten zoals een hoog vitamine C-gehalte wat de haargroei bevorderd en de haarstructuur versterkt.

Een detox behandeling verwijderd o.a. minerale afzettingen, siliconenafzettingen, chloorresten, metaalafzettingen, resten van verzorgingsproducten, ongewenste kleurtinten door geoxideerde kleurpigmenten enz.
Doordat een detoxbehandeling het haar ontdoet van alle ophopingen van afzettingen verbetert het de werking van haarverzorgingsproducten en de werking van een eventuele opvolgende kleurbehandeling.

Wanneer kies je voor een detox behandeling?

  • Als je vaak/veel verzorgingsproducten gebruikt
  • Na een zon/zee vakantie
  • Voorafgaand aan een kleurbehandeling